onsdag 23. juni 2010

På husjakt!

Her går det jammen sakte i svingene. Det går nemlig "i ett" utenfor dette blogglandia:) At det allerede snart er juli er helt utrolig. Hvor blir dagene av? Det er St.hans, solen snur og det blir mørkere igjen...-Allerede!

Jeg får oppdatere litt, til tross for at det ikke er mange faste lesere igjen her inne. (Og det av god grunn!) Bortsett fra ny jobb hos både meg og Lyckepappa, har vi solgt huset vårt! Vårt herlige drømmehus her ute på landet er herved solgt!Vi skal flytte tilbake til det pulserende folkeliv igjen. Det ble litt stille her ute, og vi lengter hjem til gamle trakter. Nå håper vi bare at noen har lyst til å selge en allright hus i sommer...

Jeg leter og leter...-atter en gang etter "Drømmen"!  Men nå finner jeg meg selv inni et smaks-virrvarr! Hva vil jeg ha? Hvilken stil skal vi kjøre? Hva er "oss"?  Det er ingen tvil om at jeg har blitt mer praktisk etter å ha blitt praktiserende mamma, -men er vi kommet dithen at vi dropper panel fremfor mur? Skal vi bytte ut  med Shabby Country til Arne Jacobsen? Glass, stål, blonder eller lavendel?

Nå skal det jo sies at jeg synes dette er knallgøy! Og jeg tror vi må holde oss unna hus som  "bestemmer" stilen for oss... Jeg går fort lei og må ha muligheten til å følge smaken; som endrer seg like fort som årstidene skifter.


-Så det blir mest husjakt på oss i år og mindre ferie. Men noe vil det nok bli...-litt hytteliv i Stavern har vi iallefall planlagt. Og det skal bli helt vidunderlig med ferie:) Ha en lys og deilig kveld. I natt snur solen:)

5 kommentarer:

Vibeke sa...

Koselig med oppdatering fra dere :o)
Helt sikker på at du finner drømmehuset! Plutselig er det der, rett foran nesen på deg.

Håper alt er bra med lille Lyckemor også!

Jeg er selv på jobbjakt, og håper jeg finner en før høsten kommer. Kjenner at jeg er klar for noe annet enn å være hjemmeværende husmor!!

Ha en deilig kveld Camilla.

Klem fra meg :o)

Violetta sa...

Det er en tid for alt vet du, for livet, for forandringer, for gleder og for sorger... Lykke til med husjakten og med en ny tilværelse, og riktig god sommer til deg!

Bea sa...

Hei på deg:o)

Lykke til med husjakten. Gleder meg til å se det nye drømmehuset:o)


klem

Camilla sa...

Ååååh! Så koselig med kommentarer:) Ja, håper dere har rett. Plutselig kommer huset opp og det som skal bli Lyckes barndomshjem:)

Anonym sa...

Er det ikke rart hvordan man forandrer tankegang til det mer praktiske når man blir praktiserende mamma?

Hvordan går det med dere? Lycke i barnehage? Tankene mine farer ofte over fjellet mens jeg lurer på når det skal komme oppdatering her inne neste gang;)

Klemmer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails