fredag 5. september 2008

Ny spire!

En solskinnsdag i april neste år skal verden kanskje smile til oss igjen. Jeg tør ikke håpe for mye og jeg forventer ingenting. I magen ligger det en åtte uker liten spire som skal vokse seg stor og sterk igjennom vinteren.

Fysisk har jeg ingen nevneverdige plager. Jeg er litt sulten, og det er et godt tegn. Jeg har nemlig ikke kjent sult på snart syv mnd. Tenk at det er syv mnd siden Emil ble født. Det føles som om det var i går...

Nettene er ikke så vanskelige lenger heller (bank i bordet!) Har ikke hatt vonde drømmer på tre netter... Det er rekord. Den første gode drømmen jeg hadde (for tre dager siden)var så tydelig. Jeg bar på en liten gutt som jeg forsøkte å legge. Han ville ikke sove og bare gråt. Gutten hadde på seg Emil sine klær og jeg tenkte at det var fint at de endelig kunne bli brukt. Jeg lå i en seng og plutselig kom den lille gutten opp til brystet mitt og sovnet der. Jeg tenkte: "Nyt det, dette er første og siste gang det skjer..."

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye med spiren!
Jeg krysser fingrene for at den klorer seg fast og alt går bra! Det at du har gått over til gode drømmer må jo bety noe?

JK sa...

Åhh, gratulerer så mye!!Så flott å høre :)
Dette var gledelige nyheter:)
Klem

Camilla sa...

Tusen takk!;)

Stjernebarna sa...

så koslig å høre at du har en liten huleboer:-)håper den trives der inne og blir der til det er riktig tid å komme ut:-)gratulerer så masse.

klemz fra tulla i skogen(tingeling)

(O)(O)
*
\___/

Martemor sa...

Gratulerer så masse. Håper du får et fint svangerskap og en problemfri fødsel!

ellen sa...

Hei Camilla og Espen! Tenker denne lille spiren vokser seg stor og sterk, krysser fingrene for det!! tanta di gleder seg til å kjøpe søte rosa kjoler og stæsj, har en følelse at dette er ei jentespire. hvis ikke blir det ett sett med trommer og snekkerbukse,med hammer og sag, må tidlig krøkes serru!!! Samme hva det er som spirer bare det går bra og jeg har en god følelse nå på at dette er bra jenta mi!! masse klemmer fra tante ellen, glad i dere begge!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails