fredag 5. september 2008

Og her en halvferdig vinterhage...Her jobber gutta. Snille kompisen til Espen lagde benk mot litt øl, god mat og barnevakt. God deal spør du meg!!Her er den!! Det er laget lokk, slik at det kan lagres litt krimskrams oppi den. Maleren skal male den for meg i løpet av neste uke. Så da må jeg gå til innkjøp av madrass, stoff og puter:)Her kommer det liftgardiner i naturfarget linstoff. Veldig provisorisk pyntet her...(kremt)

2 kommentarer:

C.G.T sa...

Veldig lekker vase?? Kjøpt den hen da???
Så veldig dyr ut! :-)

Camilla sa...

Du, jeg kan bare si at den var veldig vanskelig å få tak i. Kjørte langt for å finne den, og når jeg først fant den måtte jeg slåss for den.

Når det kommer til slike juveler som dette, snakker man ikke pris;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails