lørdag 26. desember 2009

Bringebærfromasje!Det har i allefall jeg! Egentlig har jeg alltid vært mer glad i forrett enn dessert, men jeg har nok en egen mage for den søte avslutningen også... På julaften serverer vi som sagt pinnekjøtt, men ribba må også på bordet i løpet av romjulen. I år ble det på 2 dag jul og det sammen med mannens familie.

Jeg fikk testet favorittkokkens oppskrift med utradisjonell hvitløk og worchestershiresaus i julemiddagen. Dessuten ble det servert potetkrem til. Ble du nysgjerrig finner du hele oppskriften her. Kan absolutt anbefales!

Hjemmelaget bringebærfromasje som jeg gjorde klar i går ble kveldens dessert. Før servering hakket jeg opp kaffebønner med sjokoladetrekk som ble lagt på toppen i hver dessertskål. Jeg kunne ønsket meg en mer luftig konsistens, men den var himmelsk på smak!

2 kommentarer:

Lisas hjem og skatter sa...

nam, d hørtes himmelsk ut :) - det så mersom deilig ut også da!!!!
Vi spiste kalkun julaften og ribbe 1.juledag :) spiser jo meg helt fordervet hver dag i jula..

kos dere masse i romjula!

juleklem fra Lisa

Kathrine H sa...

Så herlig det så og hørtes ut!

I år har vi hatt ribbe, lutefisk og lammelår, så jeg kjenner at jeg savner pinnekjøtt. Det blir vel en ordning med det også etter hvert. :o)

Ønsker deg en fortsatt fredfull og fin romjul!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails