onsdag 30. desember 2009

I kald morgen på landet...

Her starter dagen som regel kl 0700. Da tusler jeg ned til kaldt kjøkken og leger varm melk til lille Lycke. Så koser vi oss i sengen med lek og varm drikke frem til kl runder 0730. Er vi heldige så dupper både mor og barn av til 0830.

Men når klokka nærmer seg ni er det på tide å stå opp. Og det første man må gjøre på en kald vinterdag som denne er å hente ved. På det øverste bilde er det spor etter min daglige morgentur til vedskjulet. Det blir fort varmt i huset med noen kubber i peisen, hvilket er godt når man skal spise lang og god frokost.

I dag viste gradestokken nesten 20 minus... Luften kan ikke bli friskere! Det er utrolig vakkert ute nå:)

Ha en riktig god nyttårsfeiting alle sammen!


5 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Ja, er det ikke kaldt... Men så er det så utrolig koselig å fyre inne og kose seg da! Jeg gleder meg til i kveld. Da skal jeg bare kose meg!!!

Godt nytt år!
Hilsen Liv

My home is my Castle sa...

Herlige bilder :)

Vil få ønske deg og dine et riktig Godt Nytt År !!
Jeg gleder meg til å følge deg videre :)
Takk for et flott bloggår og tusen takk for alle de gode hilsenene du legger igjen hos meg . Jeg setter så utrolig stor pris på dem :)

Nytt år og nye muligheter...

Nyttårsklem fra Kari

Landcharm sa...

Ja, det er kaldt, men også utolig vakkert. Holder meg inne i nærheten av peisen.

Lene sa...

Riktig godt nytt år til både deg og din lille skatt! Måtte 2010 bli et godt år for dere begge ♥

klem,Lene.

Svitlana sa...

Godt nytt år til dere!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails