fredag 14. mai 2010

Her blogger jeg videre...

Da har jeg bestemt meg for at Mormors Have skal sendes på feriekoloni til ubestemt tid, men jeg tar med kulehode og rettetast til denne bloggen:)

Jeg er utrolig engasjert når det kommer til jobben min og ikke minst priviligert som får jobbe med det jeg liker aller best. Kvalitet, design, hyggelige mennesker og ikke minst salg. Som agent/grossist tror jeg det er viktig å lytte til forbrukerne og deres behov. Gjennom Facebook og bloggen vår håper jeg at vi lettere kan kommunisere med bransjen og deg som sluttbruker. Besøk oss og fortell oss gjerne om dine erfaringer om enkelte produkter, hva du eventuelt savner i markedet eller hvis du skulle ha noe annet på hjertet.

Snakkes på Bo Bedre Design Blogg!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails