søndag 28. mars 2010

Veiskille!

Med varsomhet har jeg tatt optimistiske steg inn i et nysprunget år. Et år som etter planen skulle by på positive endringer og spennende utfordringer.

Og som håpet; -et kapittel er lukket og nye dører har åpnet seg. Vår lille familie skal tilbake til den undervurderte hverdagen og livet skal fortsette i riktig retning. Dette har jeg virkelig gledet meg til!

Mormors Have har siden 2008 vært et fristed, en drømmeverden og en tankesamler. Først og fremst har dette fungert som sorg-terapi, men bloggen har også gitt meg mulighet til å føle engasjement, kreativitet og deltagelse i en periode hvor det meste kunne virket ensomt og meningsløst.

Foto: Lånt fra nett.

Tiden er inne for en pause fra Mormors Have. Det er usikkert om bloggen skal lukkes helt; så det venter jeg litt med. Men jeg vil bruke den neste tiden på å fundere litt på hva jeg eventuelt ønsker med bloggen. Skal jeg fortsette med samme strategi;-og blogge om det som dukker opp og som jeg finner mening med å dele? Eller skal jeg blogge mer målrettet og profesjonelt og mindre personlig?

Ideene er mange og tankene flakser av sted. Det er helt åpenbart at jeg trenger å sende Mormors Have på rekreasjon, mens jeg prøver å lokke tankene tilbake til buret. Det er vemodig å skulle avslutte dette "hagearbeidet", men noen ganger får man faktisk luket ferdig og da er det fristende å så frø andre steder.

Foto: "Veiskille" av Drømmedagen.

♥Jeg tar i første omgang en lang påskeferie, så snakkes vi uansett på vårparten.♥

14 kommentarer:

aase sa...

Jeg vil bare ønske deg og dine en riktig god påske!! Håper du snart er tilbake!!

Påskekos fra Aase.

Anonym sa...

Hei. Skjønner hva du mener,men håper du velger å blogge videre om i denne form eller en ny. Ønsker deg uansett en god påske og håper vi høres igjen. Klem Britt Eva

Anonym sa...

Heia vennen

Håper aldri du stenger bloggen, du skriver utrolig fint. Det er rørende, engasjerende og ofte veldig søtt. Jeg griner og ler og blir utrolig imponert.

Også er det jo kjempe gøy med ineriør....

Håper vi sees snart. Kos dere med feiring av lykke`s dag på torsdag!
Kjempe påskekos fra Irene m/fam

Vibeke sa...

Håper virkelig ikke at du slutter å blogge. Har blitt så glad i Mormors have!

Ønsker deg og dine en riktig god påske! Kos dere masse!

Klem fra Vibeke

Hilde Heimdal sa...

Ønsker deg en god og fredfull påske og velkommen tilabake når du er klar for det :)

Unknown sa...

TUSEN takk for at vi har fått lese bloggen din, jeg håper du fortsetter men forstår ønsket om litt "frihet" herfra også.

Jeg ønsker deg og dine en RIKTIG god påske!

Klem :)

Karoline K sa...

Jeg håper også at du fortsetter å blogge! Liker å stikke innom her og se på fine bilder og tanker :)
Håper vi sees snart snuppa!

Klemmer fra Karo:)

Svitlana sa...

Hei.
Ønsker deg og din familie en riktig god påske! Liker å titte gjennom bloggen din, du skriver så fint og bloggen er morsom, inspirerende og rørende. Hårer du kommer tilbake!!!! Ønsker dere en fin barnebursdag !!! Klem

Anonym sa...

Først og fremst ønsker jeg dere en kjempefin barnebursdag, dernest må jeg takke for alle flotte ord til ettertanke og sist, men ikke minst må jeg si at jeg forstår deg godt. Jeg kom til dette veiskillet med min forrige blogg og trengte laaaaang tid før jeg fant ut hva jeg ville gjøre på verdensveven igjen, om jeg i det hele tatt ville tilbake.

Enkelte tilbud ble vurdert seriøst, andre ville jeg aldri passet inn i, men til slutt falt vslget på mine behov for en hverdagsblogg om alt og ingenting og her er jeg;)

En nydelig påske ønskes din vei, Camilla:)

Mange klemmer fra Izabelle

Elin K ♥ sa...

Det må være godt for deg å ha kommet dit. Endelig skjer det en hel masse positivt. Dette tegner til å bli et godt og positivt år!

Håper du fortsetter å blogge, men noen ganger er det jo lurt å sette seg ned og tenke igjennom hva man ønsker å formidle videre!

Riktig god påske!

Stor klem

Elin

Lisas hjem og skatter sa...

Jeg håper at du kommer tilbake :) uansett hva du tenker og hva du bestemmer deg for, så har det vært koselig å fulgt deg..

Håper at dere har hatt ei superkoselig påske!

påskeklem fra Lisa

Snart mamma...? sa...

Lykke til søta! :)

Klem Eira

Gunhild sa...

Jeg håper virkelig du fortsetter å blogge! Du skriver så bra- både med tanke på det personlige og det som er til inspirasjon på andre områder. Bloggen din er unik, syns jeg :)
Men ønsker deg en god pause og rom til nye tanker som kommer. God klem fra Gunhild.

Lene sa...

Kjære du!

Det har vært veldig spesielt å kunne følge deg her inne de siste årene. Jeg har både grått av glede og sorg her inne....

Jeg setter så utrolig stor pris på deg og dette fristedet ditt. Du skriver så varmt og nært, og setter så gode ord på de vanskelige følelsene.

Jeg håper du ikke forsvinner helt, for det hadde vært fint å kunne følge deg videre. Men jeg forstår hvordan du har det, og nå når hverdagen er her blir tiden enda mer dyrebar.

Jeg skal kose meg her inne med dine gamle innlegg, i påvente av å høre noe fra deg!

Mange gode klemmer til både lille Lycke og deg!

hilsen din blogg venn, Lene

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails