mandag 8. mars 2010

Tåkeheimen!?

                                                                                        

Sommer kommer!! En evig optimist drømmer om sol og tørr asfalt.. At tåken ligger tykt over bygda legger ingen demper på stemningen her i huset; betyr ikke tåkevær at snøen smelter da?? Så kall gjerne været grått og trist,-men vær med funksjon er bra det!:)

Jeg er en smule bitt av basillen (jeg også) og har fått noen nye deler fra GG. Det er lekent, sommerlig og romantisk...-akkurat som bloggmor selv♥ Og er det ikke sommerlig ute ennå, skal det iallefall være det inne:)

I går ble scræbben (den gamle bilen vår) solgt,-langt over den prisen jeg forventet. Det er fantastisk deilig, kjenner jeg:) Så nå blir det snart lunch i Sandvika med Tante K. :)

Ha en deilig uke!


5 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Så mye lekkert porselen!! Nydelige pasteller og vakre mønster! Kos deg med lunsj!

Ha en fin dag!

Klem
Anette:)

p.s. tåkete her i dag også:(

Lillan sa...

nydelige greengate bilder!! herlig inspirasjon og farger på en mandag:)

ha en fin kvinnedag

klem fra Lillan

Anne sa...

Nydelege Greengatesaker:)
Eg drøymer om tørr asfalt eg og!
Ha ei herleg veke og ein flott kvinnedag!
Klem Anne

Anonym sa...

Elsker greengate altså, før mammaen min startet sine økologiske barnehager hadde hun en stund en liten interiørbutikk sammen med noen venninner fra syforeningen (eller vinforeningen siden ingen av dem syr) ved siden av den vanlige jobben sin, nå som jeg har stort eget hus så savner jeg virkelig den butikken, men den solgte de siden ingen av dem egentlig hadde tid til å tilbringe så mye tid som de burde der.
Men nå skrev jeg meg langt ut på viddene, for det jeg egentlig skulle si var at ikke alle leverandører har fått med seg at hun ikke lenger har butikk så når jeg var på besøk hos henne i helgen flommet stuen over med varekataloger fra Lene Bjerre, Greengate, Bröste og andre herligheter, jeg har drømt meg bort i bilder og stemninger hele helgen og på bloggen din gjør jeg det samme;)

Ønsker deg en nydelig uke, så godt at bilen ble solgt for en bra pris, sånt blir det shopping av;)

Klem♥

Kathrine H sa...

Så koselige og vakre bilder. Det skal bli godt med vår snart, kjenner jeg. :o)

Håper du får en fin marsuke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails