onsdag 3. mars 2010

Det blir så bra, atte!
Så i går, -på jakt etter små påskeegg fra GG stakk jeg tilfeldigvis innom Kremmerhuset. Jeg og Lycke hadde nemlig litt tid til overs på vei til venninne-lunch på andre siden av byen og tuslet litt rundt i Lillestrøm. Der var påskepynten allerede på plass! Fantastisk!!

Jeg rasket med meg gule eggeglass og litt annet nips. I tillegg ville jeg ha med en vertinnegave med til lunchen. Påskekaffe, mandel-egg og servietter... Damen (Les:den svært unge jenta) bak kassen lurte på om hun skulle ta vekk prisen. Siden jeg allerede hadde opplyst om at dette var en gave synes jeg det hørtes ut som en god idè, og takket pent ja.

Videre spurte hun om jeg ville ha det i samme pose som jeg hadde fra før, og det syntes jeg også hørtes lurt ut. Og der stod vi på hver vår side med artiklene på disken. Vi tittet spørrende på hverandre...; Hvem sitt "move" var det nå da? Jeg hadde jo sagt at det var en gave og følte at det var naturlig at det ble pakket inn som akkurat det. Men da jeg spurte, fikk jeg i stedet tilbud om litt papir til å ta med hjem. Siden jeg skulle gi gaven direkte, ba jeg igjen om å få pakket det inn. Vel, -hun kunne ikke love at kvaliteten på arbeidet ville bli bra, dessuten pakket de ikke inn når det var mye å gjøre. Jeg hadde gjort henne grinete!

Nå skal det sies at jeg var der før 12.00 på en tirsdag og butikken var tom bortsett fra oss tre.

Jeg kunne jo ikke annet enn å le litt, -"Kvaliteten betyr ingenting. Øvelse gjør mester og det er viktig å kunne pakke inn når man jobber i en gavebutikk. Bare gjør så godt du kan, da-så blir det så bra atte!"  Jeg takket og bukket, bemerket at gaven var aldeles nydelig og vinket smilende hadet.

Håper hun fikk en fin dag!

Lysene er fra Zanz. De pakker inn uansett de!;)

2 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Ønsker deg en god dag, og håper vårsola skinner hos deg også!

Jeg har en feiring på bloggen min idag. Håper du stikker innom.

Klem lykkeliten

@afjo72 sa...

Hehe, makan til fjottete betjening da. Mange sånne der ute dessverre - vi får bare smile med (av!)dem :))

Håper DU fikk en fin dag også! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails