tirsdag 16. mars 2010

Liiiite teit!


De sa at man er barnas helt og forbilde helt til de treffer på den berømte tilstanden "fjortis" og du går fra å være "mamman miiin som jeg eeeelsker" til dust. Enda lenge til, tenkte jeg og la dermed tanken på pubertet-krisen lengst bak i hjernens store kartotek.


Stikk tungen halvveis ut av munn (i slapp tilstand) og blås alt du har... Lyden går ikke an å beskrive med ord, men alle kjenner til den. Jepp,-der har du reaksjonen til min snart ett år gamle datter når mor prøver å være morsom. Hun ser surt på meg med et hevet øyebryn og blåser alt hun kan med tungen halvveis ut.

Borte-titt tei og dikkidikkidikk er herved tatt av plakaten. Dansing til MJ er herved innført for alt det er verdt.Jentungen har knapt kjent mamman sin i ett år, og hun er dust allerede... Det sier litt om hva jeg har i vente om   en tolv års tid. Da er det ikke sikkert at det bare er uskyldige kallenavn som blåser igjennom luften her i heimen. Vel,-enda lenge til....-og igjen er tanken på en humørsyk, frekk og til tider ufordragelig fjortis lagt tilbake i skuffen langt der bak! ;)

Bildene har i grunn ingenting med teksten å gjøre annet enn at denne holdningen til morsom mamma oppstod i samme moment tallerkenhyllen ble forvandlet til "sommerlig" Tviler på at det er noen sammenheng...


11 kommentarer:

Svitlana sa...

Hei Camilla!
Det du skriver har jeg også opplevd:-) Thea har en store søster på fire år, jentene er veldig glad i hverandre og leker og ler mye sammen. Når jeg prøver å etterligne store søster så er det ikke alltig morsomt og Thea bare ser på meg med spørende blikk - "mamma hva var det du gjøre nå!?" eller "liiiite teit!"

Camilla sa...

Hei Svitlana!

Enda godt å høre:) Hehe... Det stikker ikke så dypt da, -men fascinerende å se at de allerede viser selvstendighet. Skal dere i bursdag på toppen av fjellet til uka?

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Ja bare vent,jeg har ei som er femten år og er nok den teiteste, dummeste osv, osv mamman på jord. Håper det snart går over for dette er veldig slitsomt. Så kos deg enn så lenge...og ha en delig og rolig kveld alene. Det har ikke jeg...

Elin K ♥ sa...

Du skal få litt å bryne deg på ja, bare vent. Hun er nok en bestemt liten dame! Men det er leeenge til! Enda kan du lett avlede henne...... klem

Bea sa...

Det er veldig sant det der. Gutten min fyller 13 år i sommer, og noe av det verste som fins er å bli sett sammen med sin mor offentlig:o)

Så i Jonas øyne er jeg bare så rå teit for tiden.....
Men det rare er jo at jeg ikke kjenner meg umoderne eller gammel...

klem

Vibeke sa...

Mohahaha! Jeg ler så jeg griner!!
Du prøver nok ikke hardt nok Camilla. Her må du nok frem med både rare briller og stygge masker! hahaha.

Ha en super kveld, moroklumpen ;o)

Takk for hyggelig bursdagshilsen forresten!

Klem til deg!

Kristin sa...

Hiihi* Kjent sak det der... De bestemmer seg tidlig for å vise meningen sin, jeg ble rent satt over hvor tidlig det begynte!!!
Jeg har en frøken på 15 mnd og er 5 mnd på vei med det vi tror er ei jente. Går alt bra, kan vi få mange morsomme år foran oss.. To tette fjortisjenter er vel synonymt med toppen av lykke* Nyt mens man kan er vel kjekt.

Cecilia sa...

Hihi, artig beskrivelse og herlige bilder.

Ønsker deg en "liiiite teit" dag.

Svitlana sa...

Hei,
Vi skal i bursdag ;) Kommer dere ?

Anonym sa...

Herlige Lykke, du har noe å se frem til;)
Heldigvis er det bare en periode og så er dere bestevenner igjen.

I dag fant vi ut at lille Knøttet i magen er en jente så jeg skal dedikere resten av kvelden til å klikke hjem diverse vår- og sommerklær til henne:)))))

Klem

LisaMatilda sa...

Mycket vackert här hos dig. Kul att hitta hit!
Ha en skön helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails