tirsdag 2. mars 2010

Påske-vorspiel!
Nå og da (Les: litt for ofte i følge husbonden) tar jeg turen innom den lokale interiør og gavebutikken der vi bor. Det er viktig å handle lokalt under små forhold. Jeg har lenge gledet meg til vår-varenes ankomst, men dessverre var det lite vårlig å skimte, -og ikke ett eneste Greengate-produkt var satt på plass i hyllene.

Jeg, i min lille påskeboble ble noe skuffet. Skulle jo plante liljer i nye lattekopper i dag;) Dessuten så jeg frem til de nye påske-eggene fra samme leverandør, men slike var ikke en gang bestilt?! Innehaveren var lei av farger og påskepynt solgte så dårlig. Altså; vi bor tydeligvis ikke helt på samme planet om dagen. Mulig det er jeg som er bortreist, men det får så være. Blir uansett vanskelig å handle lokalt da...:)

Se ikke bort i fra at Mars blir et eneste stort påske-vorspiel på denne bloggen;) Inspirasjonsbilder fra Martha Stewart!

3 kommentarer:

Josefine sa...

Helt plutselig datt jeg innom bloggen din.. så nydelig det var her!
Herlig innlegg med nydelige pasteller..

Klem fra meg

Lene sa...

Hei du!

Så nydelige bilder... ja nå er det ikke lenge før påsken er her.

Jeg husker så godt påsken i fjor. Da var Alma helt nyfødt og jeg husker enda lukten av nyfødt baby, gule tulipaner, trilleturer i deilig påskesol og sesongens første ute latte.... Gleder meg veldig til årets påske, og vet jeg da vil tenke litt ekstra på min aller første påske med Alma.

Håper du og din lille Lycke har det bra og at barnehage oppstarten har gått fint for dere begge!

Lene ♥

Unknown sa...

Lei av farger???? Går det an nå når vi går mot vår liksom!? Jeg vil si at det er DU som er på rett planet, men butikken derimot.....hihi:)

Håper du finner noe et annet sted da:)

Strålende lørdag til deg!
klem:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails