fredag 26. mars 2010

And the winner is...

Først vil jeg si tusen takk for så mange kjempefine bilder! Håper dere nå er kommer i påskestemning og klare for en deilig påskeuke. Som dere ser har vi to klare vinnere; "Pusekatt i påskeegg" går av med en klar seier og Påskemix kom på en trygg 2 plass. Begge får gavekort på 600,- fra Japan Photo.

Gratulerer til Anita og Cecilias Verden:)

Så oppdaget jeg til min store forferdelse at jeg hadde oversett et av de innsendte bidragene og har rett og slett glemt å publisere bilde til Anettes Hus. Som "plaster på såret" sender jeg gavekort til deg også:) Bildet er vakkert!!Til dere andre,-tusen takk for bidrag! Nå skal vi nyte dager med familie både her hjemme og borte. Lammet ligger til marinering, påskeeggene er fyllt opp med godteri og tulipanene har funnet veien til aaltovasen.

Ha en riktig deilig påske alle sammen.

4 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Nei, men kjære Camilla ... det gjør da ingenting!! Jeg tenkte ikke over det i det hele tatt! Jeg trodde bare at mitt bilde ikke hadde blitt plukket ut som en av de utvalgte bildene, jeg;)

Men tuuusen takk for gavekort!! Du er så snill:)

Klem klem
Anette:)

Cecilia sa...

Ååå så stas, tusen takk!!! Og gratulerer til Anita også.

Enig i Anettes bidrag var flott og var veldig snillt av deg å gi et gavekort som plaster på såret til henne også.

Igjen tusen takk. (: Ha en fortsatt fin kveld.

Klem

Camilla sa...

Gleden er på min side, jenter!!:) Send meg adressen deres på mail om jeg ikke allerede har fått den. Klem!

Anita sa...

Tusen, tusen takk. Nå ble jeg virkelig glad og gleder meg stort til å gjøre et tappert forsøk på å lage en fotobok.

Gratulerer så mye til Cecilia og Anette også med nydelige bilder.

Ønsker dere alle en strålende påske!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails