fredag 12. mars 2010

På tide med litt farge?

(Foto:Martha Stewart)

Som en annen blogger skrev...-"Nå er vi i den tiden på året hvor vi ska like gult..." Det er jo så pinlig sant, samtidig som jeg begynner å like fargen mer og mer. Eller kanskje farger generelt i grunn... Påske trenger forresten ikke å bety "alt i gult". Noen synes at Prix har overtatt fargen og gjort den til et billig-symbol. 

Noe skjedde da vi fikk Lycke. Mulig det var et ønske om en mer leken hverdag, et friskere sinn eller kanskje bare rett og slett at jeg har gått litt lei av at alt bare skal være hvitt overalt. Kan ikke tro at jeg skriver dette..?!

Hvitt kommer alltid til å være basisfargen her i huset,-ingen skal tvile på det. Men noen friske farger rundt omkring er mer velkommen enn noen gang tidligere. Farger gir glede og åpner for det kreative..-hvem vil vel ikke vokse opp i et slikt hjem? Skal man kun sverge til grått, beige og hvitt fremover eller tørre å våge litt mer... Sammen med tastetrykkene innser jeg mer og mer at jeg har lyst på et hjem skapt for en liten frisk sjel som skal få leve opp uten å måtte passe seg for alt og være redd for å ødelegge mammas ting. Altså,-noen ting forblir såkalt uerstattelig og skal få stå i fred så lenge det går. Og den oransje sofaen forblir nok en tøff utstillingsmodell i butikkvinduet, -men jeg er klar for å løsne litt på snippen og gi rom for ruter, blomster og striper. Og for spreke farger...

Ikke misforstå; Jeg er i ferd med å kjøpe turkis bæremeis til vesla,-og anerkjenner meg selv som særdeles vågal! 

Mannen i huset spør om jeg legger til at det er kun fordi den skal matche med mammaens nye superundertøy i samme farge... -Men det gjør jeg altså ikke!;)

Med det sier vi god helg og drar til fjells!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skjønner godt tankene dine og deler dem veldig.
Jeg fordrar ikke rot og uorden, men vil heller ikke at mine barn skal vokse opp en plass hvor man ikke kan bevege seg. Det gjorde ikke jeg, til tross for at spesielt mine besteforeldre hadde de nydeligste ting.

Ønsker dere en nydelig tur på fjellet, her skal vi nyte at pappa har fri i to hele dager før han jobber 200 % igjen. Jeg har fått handlet nydelig økologisk lammefilet og kan nesten ikke vente med å kreere helgekveldsen. Nammis!

Klemklem

PS : Martha Stewart, ingen over, ingen ved siden;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails