torsdag 11. mars 2010

Branting-"nytt" deilig klesmerke!
Etter deilig lunch i Drøbak følger tradisjonsmessig turen innom Lille Due. Nå som alltid svømmer det over av lekre godbiter i den bittelille butikken,-ja, tross for få kvm er utvalget enormt innen klær, sko og lekre gaveartikler. Lille due har et imponerende varelager!

Branting er helt nytt for meg, og ganske så nytt i Norge. Kolleksjonen er enkel, ren og utrolig delikat! Jeg tok med meg en lys kjole i lin til meg selv fra nettopp Branting og en liten søt kjole til Lycke fra ChillNorway.

 “I make clothes for the strong individuals that women are today. All my collections mirror the many layers of a modern woman’s personalities, with a day line for the working girl – a soft, cosy line for when she’s at home - and a glamorous line for the night creature. Women’s nuances are infinite, isn’t that what makes us so fascinating?” // Annette Branting, Chief designer

Nå kan sommeren bare komme!

4 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Jeg syns jo slike klær er så nydelige, men så syns jeg liksom ikke de passer til meg..... Altså jeg har prøvd DETTE merket, så kanksje det var nettopp det jeg skulle gjøre?!!! Jeg syns det er så utrolig fint!!!

Liv

Anonym sa...

Er så glad i sånne klær og gleder meg til å gå til anskaffelse av nye når jeg vet hvilken str jeg havner på etter termin. Jeg satser på en lang varm sommer i slike klær, som jeg kan sitte i på verandaen til vår svenske stuga i.. Lengter! Ha en nydelig dag!

yesheimen sa...

Wow, så nydelige klær. Var innom den bittelille butikken ifjor sommer, og sannelig var det mye fint ja. Kjøpte ikke klær, bare noe stæsj den gangen. Men skal jeg forbi Drøbak, så skal jeg innom igjen.
Klem Ann<3

MissMette sa...

Åååå så nydelig den første kjolen er!!! den kunne jeg godt tenke meg.. Ha en fin kveld videre. Klem fra Mette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails