søndag 30. januar 2011

Oppussing av nytt hus...

Nå er jeg i bloggmodus!

På sensommeren i fjor ble vi byfolk igjen, etter et par år på landet. Bedageligheten blant søte markjordbær og frisk sjøbris gjorde sitt for en litt mer idyllisk livshistorie vi senere kan dele med eventuelle barnebarn. Men savnet tilbake til hovedstaden gjorde seg mer og mer gjeldene. Nå har vi bosatt oss noen solide minutter unna selve gryta, men veien til sushi og kino er betraktelig kortere. 

Huset vi falt på var også av den rake motsetning av den herskapelige nostalgien vi et par år tidligere forelsket oss i. Det er nytt, moderne og svært vedlikeholds-vennlig...Hagen er redusert fra 1, 2 mål til kun en platting på noen få kvadratmetere og bryggen er det bare å se langt etter. Men vi har atter en gang fått alt (Les;det meste) vi drømte om, og er svært fornøyd!

Tross for at alt er perfekt, (hehehe) så må man jo gjøre det til sitt eget. Og vi starter med barnerommet... Lilla er fargen og prinsessen skal få sitt prinsesserom uten at det blir alt for sukkersøtt. En stor utfordring  for en som lett kan gå i en skikkelig sukkerspinn-felle. Mitt motto om dagen er: Keep off all pink! Da skal det jo vanskelig la seg gjøre, ikke sant?

                                                          (Martha Stewart)

2 kommentarer:

re:signert sa...

For en fin fusjon! Gleder meg til å følge!
Signe

Lisas hjem og skatter sa...

så koselig at du er tilbake!!! gratulerer så mye med nytt hus :) gleder meg til å se :O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails