mandag 31. januar 2011

Fra baby til liten jente...


Lycke sitt barnerom er under "ekstrem" forvandling om dagen og jeg har brukt noen timer på å finne ut av hvordan det skal se ut. Det er så mye å velge mellom, og jeg er selvsagt livredd for å overse noe... Tenke seg til hvis jeg skulle angre!?

Det viktigste er jo at barnerommet ikke blir babyaktig, men et rom hun kan trives i frem til hun vil ha svartmalte vegger og masse plakater av unge langhårede menn jeg ikke kjenner navnet på og som tar all nattesøvnen fra en bekymret mamma.Harlequin har masse fint for små prinser og prinsesser, og den store boken jeg fikk låne hjem fra butikken gjorde alt mye enklere. Jeg fant to fargenyanser som matchet med fargene i tapeten og jeg tror denne paletten kan leve lenge på barnerommet. Iallefall til hun en dag eventuelt leser dette og ikke ser seg enig i at det er et barnerom. Men det er jammen meg lenge til det ;) På torsdag kommer tapetekspert-venninnen og da skal dere få se! En annen ting.. -Til dere med litt større barn; Når byttet dere ut babysengen?

2 kommentarer:

Kaja sa...

Heeeerlig at du er tilbake<3
Jeg gleder meg veldig til å følge bloggen fremover:)
Vet at venninnen min ikke byttet ut sengen før datteren var litt over to år! Så vet du det:)
Gleder meg til å se endelig resultat av barnerommet, so far so good:)

Hilsen lillesøster<3

Anonym sa...

sockinfrHeisan :-)
Gleder me gtil å følge bloggen din fremover. Vi byttet ut barnesenga når hun kunne klatre ut. Da kjøpte vi "stor" seng i liten målestokk :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails