onsdag 2. februar 2011

Sommerdrøm!Det er sent og jeg har akkurat kommet hjem fra en bedre middag med jobben. Er du ute etter et fantastisk sjømatmåltid med smak av kokos og sitrongress er Four Seasons i Vika stedet for deg. Blant bambus og lotus er det bare å drømme seg til sol, sommer og thailand for de som ønsker seg det...Husk å bestille bord for her er det kamp om plassene!


Er det en tid jeg virkelig kunne tenkt meg til varmere strøk, så er det nok nå. Men med min type jobb er det en veldig dårlig tid å dra på. I stedet blir det å sørge for at den norske sommersesongen blir så morsom som mulig....Sonoro har nemlig lansert Cubo GO; -en bærbar oppladbar radio.De kommer på det norske markedet om kun få uker og det er vel helt unødvendig å si at de er helt fantastiske;) Denne skal jeg ha på terrassen i sommer, dessuten er den "splash-resistant" så da spørs det om ikke det blir en til badet også :)

3 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Denne er jo kul på stranda! :-)

Camilla sa...

Ja, veldig! Ta med Iphonen din og koble til... Ta er det deilig m Spotify-konto ;))Ps. den er fin på kjøkkenbenken også!

C.G.T sa...

Kanskje det blir en sånn en når vi får pusset opp badet? Tivoli sin, litt lei....? Og denne uten ledning! Me love!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails