mandag 7. februar 2011

En gammel klassiker!


Snuppa er jammen meg heldig! Hun har fått seg Mariusgenser med tilhørende lue og bukse. Skulle ønske jeg kunne skryte på meg kunstverket...-men det er nok ikke Lyckemamman som er strikkepinne-kunstneren. Hun kan nemlig ikke engang legge opp en mask. (Hvis det er det man sier...;) Skjønner du? Tvert imot er det en god venninne og bonustante som har strikket, og hun er så nøye, så nøye at hun like gjerne kunne strikke i en stor størrelse for å være sikker på å bli ferdig før det allerede var for lite. Det hele passer perfekt og det vil med andre ord si at det fortsatt er litt å vokse i.

Jeg har faktisk sammenliknet plaggene med noe jeg har liggende i størrelse 4 år, og skal jeg tro blindt på merkelappen bør Mariusgenseren også passe til neste år! Jippi!!

Tenkte jeg skulle google Mariusgenser bare sånn litt for gøy, og da kom jeg over en egen Facebook-side for de litt over gjennomsnittet interesserte. Hehehe....Join the club!;)


5 kommentarer:

Villasol sa...

Den var fin! Snuppa her i huset har blå, men kunne virkelig tenkt meg hvit slik som prinsessa di har. Trikke klær vokser nesten med barnet. Har de som regel lenge.
Fin blogg du har!
Klem Ingunn

Camilla sa...

Takk, så koselig å høre:)

Elin K ♥ sa...

Herlig genser. Jeg har fortsatt min fra jeg var liten, den går snuttegutten rundt i nå! Det er det som er fantastisk med strikk, tar man vare på det, har man det lenge! Vask det pent, så holder det lenge :-)

Unknown sa...

Knall fiiiiin!
Jeg elsker det mønsteret ♥
Så heldig vesla er som fikk slik...
Jeg ønsker meg en Marius-kofte jeg og lange knestrømper i samme motiv - kult!! Men som deg, jeg kan ikke engang legge opp en maske!

Klem Line

Mona sa...

Æ e da ikke nøye æ, gjør de bare ordntli :)
De e vældi stas å gi bort strikk når de bli satt så stor pris på.
Kun de bæste e bra nok te Lyckeliten-pia <3

Klæmma underveis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails