onsdag 23. februar 2011

Rudolf i sølv!


Det er ingen tvil om at savnet etter våren er på sitt aller største nå... De få solstrålene som trenger seg gjennom iskalde frostskyer, varmer hjertet nesten ufortjent. Det er bitende kaldt om dagen og Oslo-byen som ligger i en liten dump virker uutholdelig! 

På jakt etter sol og sommer dro jeg til sommeridyllen Drøbak...-men også der var det fanden meg kaldt! Men tross for rødsprengte kinn og istapper fra nesen (sikker på at jeg hadde det...) fant jeg igjen varmen i nok en interiørbutikk. Der ble jeg vartet opp med kaffe og vårens nyheter. Jadda; -butikkdamen ga meg en gloheit kaffe og tømte lommeboken min....


Tross ingen vårens nyhet akkurat må jeg si at Rudolf i sølv varmer meg god inn i sjelen. Han har inspirert meg til å male gangen...-Ja, den stuen får vente enda en stund. Så i dag blir far sendt på Ikea for å kjøpe noen særs praktiske skohyller, mens mor koser med Rudolf og steker pannekaker til jentungen;))3 kommentarer:

Unknown sa...

Rudolf er fin! Ligner veldig på noen eg har bestilt meg, håper eg får dei snart :)

Lisas hjem og skatter sa...

flotte ting du har :)

Prinsessen paa erten sa...

Rudolfen gjør godt! Vakker er den, også!! Selv om lite kan måles med å få et glimt av våren snart... SUKK!!!! :) :)

Klemmer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails