søndag 13. februar 2011

Velkommen hjem! Vil du ha pizza...?


Endelig hjemme etter fire hektiske dager på Ambiente i Frankfurt. Messe er morro, men det er også veldig hektisk og slitsomt. Det er helt utrolig hvor mange ting som skapes og selges... Vel, jeg tviler på at alt jeg har sett disse dagene faktisk blir solgt, for det finnes virkelig mye "ræl" om jeg for lov å si det. Men igjen; mye bra også. Man må bare vite hvor man skal gå...-hvilket i seg selv kan være en utfordring. Elleve haller å bevege seg i. Samtlige haller har flere etasjer... Da kan alle og enhver gå seg svett!

Så kom endelig søndagen og da jeg skrudde på telefonen etter landing på Gardemoen tikket det inn følgende SMS: "Velkommen hjem! Vil du ha pizza...?" Ah! Morsdagen er reddet:)


Disse søte bildene er fra kolleksjonen til svenske Lena Lindahl  Lena tegner alt selv, og printen finnes på alt fra bilder og kort til bestikk og porselen. Det skal være mulig å få tak i produktene hos Sprell.
Jeg synes jo selvfølgelig at bilde under er helt fantastisk søtt. MÅ bare få tak i det:) Min lille engel...4 kommentarer:

MissMette sa...

Gratulerer med morsdagen som var på søndag, og nydelige bilder av kolleksjonen til svenske Lena Lindahl... Herlige bilder! Ønsker deg også en fin ukestart, klem fra Mette

Kaja sa...

Det siste bildet gav en liten klump i halsen det gitt! Utrolig utrolig nydelig!!<3
Jeg skal ha øynene åpne for det;)
Klemklem

Ps: Gratulerer med morsdagen som var:)

Anonym sa...

I dag tenker jeg på deg, Camilla.. Deg, mannen, Lyckemor og lille Emil, tiden går, lykken kjennes på tungen med en gang man åpner øynene om morgenen, men tiden leger heldigvis ikke alle sår likevel, ikke i dag.

Klemmer fra Izabelle

Elin K ♥ sa...

For en nydelig liten engel. Passer godt på en dag som dette! Alle hjertens dag og Emils dag. klemse til deg snuppa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails