onsdag 23. februar 2011

Prinsesserom uten prinsessenykker...


Ikke så mye tyll og prinsessekroner riktig ennå (sett bort i fra kroner på bokstavene...), og Lyckemamman vet å utnytte tiden godt. Den sukkerrosa perioden kommer før eller siden og heller siden for min del. Jeg trodde rommet skulle bli duuust og romantisk, men noe gikk "galt" på veien. Resultatet ble et lekerom med farger og liv. Minstemor er storfornøyd!


I høst bestilte jeg wallpaper på nett, og hadde nesten glemt hele greia. Alt ankom på tre store ark, og med nesten hundre små klistremerker. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle klistre dem på, men siden det går helt fint an å ta dem av uten å ødelegge underlaget var det jo bare å prøve. Lycke synes dem er kjempemorsomme, selv om det tok litt tid å akseptere den store gule ugla. Den var litt farlig i starten. Kanskje litt dumt at den henger rett over sengen hennes...De store vimplene er fra Åhlèns og de små bokstavene er fra den lokale lekebutikken. Er sikkert å få tak i "overalt"... Apene som henger over døren kjøpte jeg av gutta på People and Design på House of Oslo. De er egentlig litt for trange til døra vår, men det funker på et vis... Det meste er fornuftige Ikea-innkjøp, og så lenge  "tegne innenfor arket"-konseptet fortsatt henger litt løst er det veldig greit med tegnebord til få hundrelapper. Litt verre var det med dukken som fikk et ekstra øye på kinnet her om dagen...


3 kommentarer:

Unknown sa...

Helt perfekt prinsesserom! Så nydelig, nesten så jeg kunne ønske jeg var liten igjen så jeg kunne hatt et slikt rom! Elsket den gule ugla jeg, og apene :D

Unknown sa...

Wow, så nydelig det var ♥ Og så herlig med alle de flotte stickersene, ser ut som en liten eventyrskog - en koselig en vel og merke;)

Klem Line

Elin K ♥ sa...

Så utrolig bra resultatet ble, skjønner at jeg må ta meg en tur snart :-) klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails