søndag 6. februar 2011

My Josephine!

Enda en helg er forbi og det undrer meg stadig hvor fort tiden flyr... En klisjè, men likevel så sant.
Snart er vinteren forbi for denne gang. New York-reisen som en gang var så uvirkelig langt unna er nesten rett rundt hjørnet. Og venninnen som i fjor sommer annonserte sin "bolle i ovnen" skal hvert øyeblikk føde... Det er godt over et halvt år siden innflytning, og det sier vel alt om at tiden bare løper fra en... Ingen rom står med status "ferdig" ennå, men nå er jeg jo egentlig av den oppfatning av at det viktigste er at tiden kommer og ikke går...Selv om det går sakte, går det fremover i nytt hus. Hver endring og fornyelse gleder mer enn den forrige. Det begynner å bli noen uker siden lampene over kjøkkendisken ble hengt opp, men jeg har bare ikke fått rotet meg til å ta bilder. Lampene heter Josephine, og er fra Koziol. Det er spesielt morro å ha disse lampene siden jeg er så heldig å ha fått muligheten til å være på den tyske fabrikken i Eckbach, og har truffet selveste Stephan Koziol.

Koziol er en av svært få iso-sertifiserte miljøprodusenter av plast. (jepp, lampene er i plast) Og lager alle sine produkter i Tyskland:))

2 kommentarer:

irina sa...

kom plutserlig over lampen min.Bare at den er lilla. Kjempefin...vurdere seriøst å skifte den ut nå...men vet ikke men hvilken annen enda....jeg skifter hele tiden :)
har hatt den i ett halvt år nå....liker den enda da :) Sånn er det å jobbe med interiør vet du....den var jammen meg lekker i hvit da !! Klem

Svitlana sa...

Herlig.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails