søndag 25. september 2011

Vi går virkelig inn i høsten om noen få dager. Oktober betyr at for meg at sommeren definitivt er over. I september kan man tross alt få noen veldig varme dager sånn plutselig rett før frostnettene kommer. Men det spørs vel nå... Høst betyr pledd, stearinlys, spicy gryteretter og støvletter... Jeg skal være helt ærlig å si at som sommerbarn er jeg litt vemodig over at grillen skal settes under tak og at sommergarderoben skal pakkes bort.

Men det positive er at høstgarderoben må fornyes,-og helt nødvendig shopping må foretas;)

Denne sommeren har vært veldig spesiell for oss. Lycke sin bestefar gikk bort i kreft i August, og vi har selvsagt vært preget av dette. Vi fikk vært mye sammen den siste tiden, og ejeg håper så inderlig at Lycke kommer til å huske han noe. For å hjelpe henne med å bevare minnene har vi tatt masse bilder, og jeg har startet å skrive dagbok til henne. I denne boken vil jeg skrive om tingene hun sier og gjør, hva som skjer rundt oss og om hverdagen vår generelt. Med bildene håper jeg dette kan gi henne  noe ekstra når hun blir større.

3 kommentarer:

Mamma sa...

Så koselig Camilla.<3

MineBlom sa...

Hei
Min datter var i samme alder som din lille frøken, da hennes Morfar gikk bort pga kreft... Jeg har gjort som du ønsker å gjøre her, skrevet MANGE dagbøker for henne... Og det er såååå positivt. I dag sitter jeg selv og blar igjen og leser ting som jeg ikke husker at jeg har skrevet engang ;O)
Høytlesing fra denne boken er veldig populært nå i dag, når vi i dag sitter 5 stk. rundt borde. Den gangen var det bare henne og meg ;O))
Tøffe tak er også godt å skrive ned.... Føler så med deg .
Varme hilsner fra MineBlom
;o)

Anonym sa...

Nå har det vært stille lenge her inne;/ I går var vi og ryddet litt hos Emil og tennte to lys hos han<3 Snart er det tid for påskeblomster og det blir bra :)Fra mormor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails