torsdag 7. august 2008

Hjertet gråter for min lille engel!Det er en vond dag i dag. Hva kan jeg si? Det er umulig å beskrive tomheten, savnet og den triste smerten. Lille gutten min skulle vært her oss nå. Ligget i armene og sett opp på meg. Kanskje jeg kunne fått han til å le... Jeg er sikker på at han hadde hatt en nydelig latter...

Lille Emil -som jeg savner deg!

Her er noen detaljer fra baby-rommet:

Dette bilde ønsket jeg meg til Emil som en fødselsgave fra mamma. Jeg måtte bare ha det, selv om Emil ikke sover der...Den blå lykten skal stå ved gravstenen når den kommer på plass.Her er de søte vottene som Emil fikk i julegave mens han lå i magen min.
Snille mormoren hans!;)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Du lille jenta mi, jeg kan kjenne at du har det vondt.Det er helt greit. stor klem fra mamma

Anonym sa...

Når jeg ser de vottene gråter jeg.Jeg var så glad når jeg kjøpte dem på en julemesse på jobben, det siste parret.Jeg viste de stolt frem til kollegaene mine og fortalte at de var til Emil.
Klem fra mamma

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails