onsdag 13. august 2008

Jeg kaster inn håndkle!
Jeg har funnet ut at det er vanskelig, om ikke umulig å lage Lexington-stil uten Lexington!
I dag var jeg på Steen & Strøm for å handle et teppe i fødselspresang til Hanne og Bård sin nydelige lille Frida. Jeg røyk på en smell og kjøpte et par puter i tillegg.Det amerikanske flagget lyser veeeldig opp, men jeg trøster meg med at Mr. Bush snart skal av. Så da er det litt greit! ;) Hmmm...-og jeg som ikke er politisk engasjert engang...


Ser at jeg mangler noe i mørkebrunt skinn...

2 kommentarer:

C.G.T sa...

Du har nok et poeng der gitt!
Jeg har kjøpt fake-lexington håndklær....men får ikke god-følelsen i det hele tatt!
Jaja..... ryk på smellen diu snuppa mi!
Det ER nødvendig!
:-)

Bakketun sa...

Så koselig det ble :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails