tirsdag 5. august 2008

Oppussing!Jeg kjenner virkelig at jeg gleder meg til å ta fatt på denne vinterhagen. Maleren er i full sving og stuen er snart ferdig. Jeg skal legge ut "etter"-bilder så fort jeg har fått innredet. Her vil jeg ha noen lyse liftgardiner. Helst hvite og beige stripete...-men det er ikke så lett å finne. Og jeg har lovet svigermor å ikke spørre henne èn gang til om å sy sånne for meg igjen;)Så liten den veggen plutselig så ut... Her er det faktisk plass til en lang sofa! Dere får se på "etter" bildene. Veggene blir lysegrå og karmer, lister og tak blir helt hvitt. Ikke for å tråkke på noens tær....-men verken latte eller eggehvit skal inn her. ALLE har det jo!? Ikke at lysgrå er så spesielt altså, men fargen jeg har valgt er fantastisk! Og med 80 glans i taket blir det bare dritlekkert om hjemmepatrioten kan få si det selv!

2 kommentarer:

Bakketun sa...

Hei

Hvordan går det med vinterhagen? Er den ferdig?

Klem

Camilla sa...

Hei!! Det nærmer seg med stormskritt!! Håper å kunne legge ut bildr dnne uken. En kompis var her i helge og snekret en flott sittekasse. Den skal bare males. Også har jeg fått tak i en gammel kiste som skal funke som bord. Den må males hvit den også.... Så jeg får kjøpe ei lita maske og sette igang. (Ordre fra overnervøs venninne som tar godt vare på meg;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails