fredag 28. august 2009

Hvitt og vakkert!

Selv om dette rommet er malt i lyse farger og interiøret er av den lette typen kan det likevel virke mørkt og trangt. Med nye liftgardiner fra Miljøgården slapp lyset så mye lettere inn og det store vinduet ble mer synelig. Etter å ha vendt spisebordet den andre veien virker stuen også større. Endelig begynner jeg å få dreisen på rommet...

Helt perfekt blir det i midlertid ikke før jeg får inn de nye småmøblene fra Landcharm! Tallerkenhylle og benk! Gleder meg:) Det kan tenkes at det bør være noen små spotter i taket for å lysne opp enda mer...-men det forutsetter at jeg finner noen av den ytterst diskrèt typen

1 kommentar:

Mitt sommerland sa...

Tusen takk for trivelig kommentar inne hos meg:) Spisetuen din ble kjempefin! Elsker vinduene dine, kunne godt ha tenkt meg sånne selv...men enn så lenge får jeg nøye meg med mine "lekre" husmorvindu;)

Klem fra meg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails