mandag 31. august 2009

Man høster som man sår...

Høsten er "farlig" nær... Og det betyr høsting og forberedelse til innekos. Jeg ser eplene mine har begynt å falle på bakken, men har lyst til å plukke dem i stemning "morgenrød" Det forutsetter to viktige elementer... Først og fremst sol! Og ikke minst at jeg faktisk klarer å komme meg opp om morgenen:)

etter høstingen kan det bakes! I fjor lagde jeg en nydelig amerikansk eplepai... Det burde jo gjentas! Og siden det fortsatt drypper fra himmelen, er det deilig å nyte litt Silje Nergaard og hjembakst innendørs! Men først altså...-ut å høste!

1 kommentar:

Lene sa...

Silje Nergaard og hjemmebakst... Det hørtes ut som en fantastisk plan...
Det er nettopp dette jeg liker så godt med høsten, å pusle inne med bakst og hobby-prosjekter. Og gjerne med med stearinlys og god musikk i bakgrunnen.

Håper du og den lille har det bra begge to!

Lene.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails