fredag 25. desember 2009

Bordet er dekket!

Bordekking er gøy! Synd jeg ikke rakk å gjøre mer ut av det, men på julaften skal man jo gjøre så mye og egentlig minst mulig. Etter siste finish i huset, stryking av duk og skjorte, og rundstykkebaking... -etter å ha lagt pinnekjøtt i kjelen, oppskjæring av kålrabi og potetskrelling...-etter å ha proppet seg full med peppernøtter og marsipan etterfulgt av samme mengde dårlig samvittighet....-og etter å ha pyntet seg selv og resten av familien, ja da er det klart for bordekking!

Kanskje ikke så rart at det ikke ble de store dekorasjonene i år?! Men som jeg skrev under...-det enke er ofte det beste!:) Her har jeg rett og slett bare lagt noen små søte julekuler rett på bordet. To store lysestaker og pent middagsservice med dekketallerker så var det klart for julemiddag og familiekos! Og i morgen er bordet dekket igjen...-da er det ribba sin tur:)

4 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Ser veldig flott ut, det enkle er ofte det beste! klem

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Støtter ordtaket over her! Fann bloggen din på NIB i kveld, og følger deg vidare! :) Fine bilder du viser, og god tekst!

Ynskjer deg og dine ei fredfull og god Jul!

Klem frå Elin <3

yesheimen sa...

Dette var jo riktig stilfullt og vakkert. Dere har julemiddagene i samme rekkefølge som oss, først pinnekjøtt og så svineribba. I dag på 2.dag, er det rester av begge deler.
Nyt disse deilige romjulsdagene.
Juleklem fra Ann<3

Kathrine H sa...

For et nydelig dekket bord - så stilfullt og gjennomført. :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails