mandag 21. desember 2009

"Less is More"


Da er alle sommerklærne pakket ut, vasket, brettet og lagt tilbake i skapet. I tillegg har jeg pakket frem litt julepynt og kjøpt inn peppernøtter. Vi er tilbake til hverdagen og julehysteriet!
Selv om vi skal feire jul hjemme og ønsket om en perfekt julestue på selveste julekvelden er stor har vi funnet ut at "å gjøre det enkelt" er det beste stikkordet for denne høytiden.Selv hoppet jeg av det såkalte julehysteriet for flere år siden. Julehøytiden er ikke tid for hastverk og stress. Desember skal handle om familie, lys og innekos. Små symbolske gaver gir mer en store kostbare,-det er i allefall min mening. Et koselig kort skrevet med innlevelse betyr mer enn selve gaven, ikke sant?


I morgen skal vi besøke Lyckes oldemor som bor på gamlehjem. I år skal hun få et bilde hvor Lycke og Oldemor koser for aller første gang. Jeg gleder meg til å gi henne det:)
Håper du koser deg med førjulstiden og ikke traver rundt på landets store kjøpesentere...Klementiner og gløgg står å venter på deg i ditt lune hjem;)


3 kommentarer:

Ingrid sa...

Velkommen hjem! Godt du ikke lar deg prege av julestresset da.. det skal jo være kos! :)
Ha noen fine juledager!

Una sa...

Velkommen hjem fra herlig ferie i varmere strøk!

Ønsker deg en fredfylt Jul, med det som virkelig betyr noe :)

Varm klem.

Vibeke sa...

Ønsker deg en riktig god jul!!

Klem fra Vibeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails