lørdag 23. april 2011

Zip Me Up -det er bryllup på gang!

Da erklærer jeg bryllupsesongen 2011 for åpnet. Og det er ikke mitt eget bryllup vi snakker om her, men i år skal jeg være "stand in" -forlover. Jeg tar selvsagt oppgaven svært seriøst og har forberedt meg som en "stand in" skal.Grunnen til at jeg har fått den ærefulle oppgaven ;) -er at den originale forloveren har gått inn i sin siste måned som svanger. Hun er rimelig fødeklar på selve dagen, og jeg vet hvor slitsomt det er å bare "være" de siste dagene før fødsel. Jeg må dog innrømme at jeg er bittelitt glad for at det ikke er meg som skal holde talen, så alle fingre er krysset for at den vesle gutten har lyst til å bli med på bryllupsmiddagen innenfor mammas mage.

I dag, selve påskeaften fant jeg kjolen min. Egentlig hadde jeg en kjoledate (hold dere fast) med mannen til venninnen min. Han er gift med kjoledilla nr 1, men han er jammen meg en god nr 2!! Og hva er vel ikke bedre enn å ha med seg en mannlig kritiker med kjolepeiling? Kjæresten min hadde nemlig sett oppgitt på meg etter en liten halvtime og sagt at de er like fine alle sammen....


Det er Charlotte Sparre som lokket meg til å åpne lommeboken i dag... Jeg finner ikke den utvalgte kjolen på nett, og min er sendt til skredder for innsying. Men Sparre er kjent for silkeskjerf, print av dødningshoder, maur og andre mindre bryllupsrelaterte mønstre. Personlig synes jeg at de fleste plaggene krever et glossy look og noen flotte overarmer for å ikke virke gotisk eller svært mørk til sinns. Men kjolen jeg har valgt (samme modellen som kjolen nederst til venstre på bilde over) er rosa selvsagt og med søte små blomster på... Den krever ikke et glossy utseende (puh...), men overarmene må jeg jobbe med. 14 dager å gjøre det på! :))

Kjolen jeg egentlig ville ha er utsolgt, og en helt annen kjole enn jeg endte opp med. Her er den:


Jeg synes denne er rett og slett fantastisk fin, og er i en helt annen stil enn den jeg har kjøpt. Likevel er jeg godt fornøyd, og har investert i en kjole jeg kan bruke til så mangt:) Bilde får komme til uken;)

2 kommentarer:

InstatreffNorge sa...

Åh så flott kjole:)
Masse lykke til!
Jeg ble spurt om å være forlover her om dagen, og er i skikkelig bryllupsmodus (selvom det ikke er før i august neste år) Masse skal jo planlegges;) hihi..

Ønsker deg fortsatt fine påskedager:)

Klem Lise

C.G.T sa...

For en generøs venninne du har.....! ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails