torsdag 21. april 2011

Oh, my garden!

Nå er det ikke de store hagearealene å skryte av. Men nå som endelig bikinisesongen er erklært for åpnet, så er også tiden inne for å gjøre det lille vi har av utendørsområde så brukervennlig og lekkert som mulig.


I går valgte vi å dra hjem fra påskefjellet, som forøvrig er helt renset for snø. Vi tar de siste dagene hjemme i byen og bruker soldagene på beising av terrasse. Fargevalget falt på "Nordisk tre" og jeg var helt sikker på at jeg hadde funnet selve diamanten i  skattekisten. Altså; jeg ER fornøyd:) Men fargen er noe annerledes enn jeg så for meg. Er man ute etter grått med bruntoner, slik som jeg opprinnelig var kan man velge noe annet enn "nordisk tre" Denne er relativt grå, punktum!Det neste store er selve huset. Har er ikke fargevalget en utfordring; Her er det bare å gjøre som naboen;) Go with the flow!

Så mens mannen står i stige og blir brun på ryggen, skal jeg finne noen som kan støpe betong, kjøpe inn rullestein, litt planter, krukker, lykter, nye hageputer osv... Jeg ELSKER arbeidsfordelingen kjenner jeg!

1 kommentar:

Unknown sa...

Så koselig med litt planter, og ikke minst BIKINI-VÆR!!
*misunnelig*

Syns platten din ble kjempefin jeg!

Fin påskeaften!
KLEM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails