mandag 25. april 2011

Hva er barndomsminner for deg?


Som liten var det stor stas å dra til Østensjøvannet for å mate fuglene. Det var som regel mormor og morfar som tok meg med på det som skulle bli et viktig barndomsminne. 
Som en perfekt avslutning på en av de beste påskeferiene jeg kan huske fikk Lycke mate fuglene på Østensjø for første gang. Det var stor stas for både store og små!

Har du noen gode barndomsminner du ønsker å videreføre til barna?

 

Friends forever!

 

2 kommentarer:

Lille w sa...

Hei søte!

Så fin terassen din ble! Myye finere enn min blå-lilla terrasse etter å ha beiset med nordisk tre, believe me:) takk for tips om Eksotisk tre forøvrig. Den gjorde susen og huset vårt ser nå ikke lenger lyseblått ut. Puh:)

Ble så glad for at du la igjen et lite spor slik at jeg fant veien inn hit igjen. Jeg har jo vært her før, men vet ikke helt hva som skjedde for nå er det jammen lenge siden sist. Legger bloggen din rett inn på bloggrollen så jeg ikke går glipp av noe. Veldig spent på hvordan terrassen deres ser ut til slutt:)

Ha en herlig helg i solen!!

klem Anita

Lille w sa...

og bare så det er sagt. En av mine beste barndomsminner er faktisk også å gå gjennom skogen ned til Østensjøvannet for å mate canada-gjessen sammen med bestefar:)

Kjenner jeg må ta med Lille w dit veldig snart!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails