søndag 15. mai 2011

Plantene på Ikea...

Er vesentlig billigere enn på Plantasjen. De ser identiske ut, men det er klart at det kan være noen vekstforhold som spiller inn her. Dog; mine planter dør uansett etter hvert, så det blir nok noen flere turer til Ikea før sommeren setter skikkelig inn.


Nå skal det sies at jeg er storkunde hos både Plantasjen og Mestergrønn, og når jeg i går oppdaget at vi plutselig hadde fått Plantasjen i umiddelbar nærhet satt jubelen løst! Men som sagt, -når det kommer til alle middels store buskevekster er Ikea en hundrelapp rimeligere. Og der sparer man jo noen kroner hvis man er ute etter en liten hekk f.eks.

Jeg og lilletuppa trosset regnet og fant frem de grønne fingrene i formiddag, og her er altså resultatet:
 Nå er det vaffelsteking og venninnebesøk! :)

1 kommentar:

Eva sa...

Akkurat som meg - mine planter dør også ganske så fort. Så jeg kjøpte mine på Rema 1000 nå før 17.mai
Må sikkert en tur til i løpet av sommeren hehe.

Ha en flott søndag

Eva

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails