tirsdag 17. mai 2011

Gratulerer med dagen!


Gratulerer med dagen alle sammen! Håper dere har hatt en deilig 17 mail:) Vi startet dagen rolig med kosing og boklesing i sengen. Snuppa sov helt til 08.15, og vi så ingen grunn til å dra henne opp før. Vi pleier alltid å lese litt bok på morgenkvisten, så 17 mai intet unntak.

På formiddagen dro vi til venner på Nordstrand og fikk se barnetoget. Vi spiste deilig kake og Lyckemamma fikk servert bobler til !*Happy* Masse koselige mennesker, barn og hunder,-sånt blir det stemning av!Så dro vi til familien på Oppegård for å spise rømmegrøt og spekemat. I tillegg fikk vi servert den desidert beste Pavlova-kaken jeg noen gang har smak! Den var helt fantastisk. Bilde er lånt fra nett, men den så like flott ut, om ikke flottere:) Denne skal jeg jammen meg prøve på selv også....

Så det må jo bety at til neste år så inviterer vi til 17 mai frokost! 
Gleder meg allerede:)


hhh

4 kommentarer:

Unknown sa...

Høres ut som dere har hatt en herlig dag! Såååååå nydelig jenta di er da, helskjønn!

Pavlova er den beste kaken jeg får, sånn cirka sidestilt med Oreo, namnam:)

Nyt det siste som er igjen av kvelden!

Anonym sa...

Flotte bilder av Lyckemor<3 Jeg visste at du ville like pavlova ;) Klem fra mamma

Tone sa...

Jeg kommer!

Sophia sa...

Så fin drakt jenta di har på seg. Flotte bilder :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails