fredag 10. juni 2011

Sol i hjertet og sol i sinnet...


Men det stopper der!  Og snart er vi midt i juni allerede. Whiiiii.... Nei, det er vel ingen fare ennå. Ferien startet tross alt ikke før i juli for vår del, og da er det selvfølgelig bestilt sol! Det som er toppers med "dårlig" vær er at jeg kan ta for meg inne-prosjektene uten et snev av dårlig samvittighet.

Jeg har nemlig oppdaget tapeten! Tapetsering hadde jeg aldri trodd at var min greie, men må faktisk si at jeg duger som tapetserer! Er mektig imponert over meg selv faktisk! Det blir nok noen tapet-innlegg fremover. :)Men selv om jeg er godt fornøyd med å kunne være inne med tapetene mine, hadde det vært fantastisk å endelig ta fatt på uteområdet. Vi har ikke så mye å stelle med, men det lille som er skal da iallefall bli bra.
Her vil vi ha en benk og vegg som både gir le og mer sitteplass. Jeg ser for meg glattpusset lysegrå betong.
Benken med vegg skal gå i ett og bare se ut som benk med høy rygg... Jeg har nå hatt tre stk på befaring, og alle har ulike idèer om hvordan det bør gjøres... Forvirret ja! Om noen har idèer er det bare å komme med dem!

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails