fredag 10. juni 2011

Da har jeg tapetsert!


Jeg kan faktisk digge det... Veldig konservativt, men stilfullt. Jeg liker å sove "høyt" og er nesten avhengig av at soverommet ligger i toppetasjen for å trives. Jeg vet ikke helt hvorfor, men følelsen av å være nærmest himmelen er den beste følelsen som finnes. Maritim stil på soverommet appellerer til meg av en eller annen grunn, og får jeg i tillegg et snev av frisk saltvannsluft inn vinduet kan ikke livet bli bedre...

Ja,-må vel bare legge ut noen gamle "før"-bilder også... Jeg husker ikke hvorfor det var så kaos oppi sengen, -men det fremhever jo den utrolige forvandlingen en liten smule ;)

6 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Så fint det ble!
Du har all grunn til å være fornøyd med dette.

Klem Lykkeliten

Camilla sa...

Tusen takk! Ja, det er godt å gå å legge seg nå :)

Elin K ♥ sa...

Superfin tapet, flink du altså! Helt bloggtørke og så to innlegg på en dag.... du overgår snart deg selv, hyggelig at du er igang igjen!

Camilla sa...

Hahaha... Jeg har lagd mange flere i dag, men de får jeg vel spare! Hihi.... Sånn er det!:) Chicago da altså?

Anonym sa...

Fint ble det og flink har du vært. Ha en riktig fin helg.
Klem

Camilla sa...

Tusen takk, Britt Eva! Kos deg i pinsen du og!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails