tirsdag 14. juni 2011

I sofakroken...


Nå begynner jeg å få dreisen på sofakroken... Det har vært mange runder med forskjellige bilder og lamper, men nå tror jeg at jeg er i mål. Nå skal jeg bare sette inn sommerens puter som jeg ennå ikke har funnet (tatt meg rå til) Slettvoll har de kuleste knallrosa putene i velour! Det hadde vært smashing, men jeg regner med at mannen ikke er over-imponert over forslaget...

Bildet til høyre fant jeg på et galleri i Horten. Jeg kunne ikke gå fra det... Nå henger det sammen med et annet favorittbilde, og kroken har blitt Emil sin lille krok.

4 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Den puten i sofakroken kjenner jeg igjen.... har visst maken :-) Et fantastisk bilde! klem

Camilla sa...

Hehe... Cathrine har visst også denne :)

Unknown sa...

Fantastisk nydelig bilde! skjønner godt at du ikke kunne gå ifra det...
Koselig i sofakroken din;)
KLEM

Lillesøsteren sa...

Deilige deilige stua di<3 <3 <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails