onsdag 30. mars 2011

Verdens hovedstad!

...byen som aldri sover... 


Plutselig er tiden kommet; Jeg skal til NEW YORK! For en fantastisk måte å møte våren på! Med årets første utendørs (les;årest første ever) joggetur i Central Park, en perfekt dobbel macciato på verdens aller beste kaffebar -Stumptown Coffee , frokost på Katz Deli og shopping på abccarpet selvsagt. 


Dette blir mitt aller første møte med verdens største by, men jeg reiser med en selvutnevnt reiseleder og god venninne som vet å planlegge. Men så har jeg jo etterhvert skjønt at det handler om å være litt forberedt når man skal tilbringe noen få dager i NY. Det er store avstander og mye å oppleve. 

For min del er mat, musikk, litt avslappet shopping; gjerne på Broadway i Soho er mer viktig enn å stå i kø for å komme inn og opp i Frihetsgudinnen. Likevel er det på sin plass å gjøre litt sightseeing og velge noen severdigheter man ønsker å få med seg når man først er der. Flate sko fremfor pumps disse dagene ja....Vi skal bo på Sofitel, og man kan vel ikke annet enn å glede seg. Beliggenheten midt i smørøyet på 5th Avenue får meg til å smile bredt!


Som sagt er dette min første tur over, men likevel kan jeg dele noen gode linker for dere andre som planlegger en NY-tur takket være gode hjelpere!

4 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Dette blir helt fantastisk! Gleder meg hemningsløst til noen avslappende dager, hvor vi skal kjenne på pulsen til New Yorkere! Kunne ikke valgt en bedre travelmate..... :-)

Anonym sa...

Fin blogg du har:-) Jeg kommer tilbake og titter:-)gled deg, NYC er helt fantastisk! Jeg drømmer meg tilbake dit.

Unknown sa...

Så heldig du er som skal dit da!!
God tur og kos deg MASSE!
KLEM

LilleSøster sa...

Lurer så på hvordan det var der, håper dere hadde en fantastisk tur;) Noe jeg egentlig vet at dere hadde!! Ps: elsker bloggen din, fortsatt<3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails