søndag 6. mars 2011

Manokopper i nye farger!


Vi vinner gull på gull på gull og sola spruter av begeistring. Sentrum er overfylt av glade og vennlige mennesker ikledd marius-gensere og norske flagg. "Det er plass til alle" -mentaliteten står sterkt i hovedstaden om dagen og det norske folk er uten tvil i medaljerus, -måtte det leve evig;)) Selv var jeg i spikersuppa i går og fikk kjenne på stemningen "live". Og tross for et snev av sarkasme her, så skal jeg innrømme at det var stort. Helt fantastisk å være vitne til medaljeutdelingen og Therese Johaug.


Det er vanskelig å ikke skrive om VM i disse dager, men det er jo egentlig Kähler sine nye vår-farger jeg ville vise dere. Jeg har alle de gamle fargene og har egentlig satt kjøpestopp. Men når den lavenderblå og brune matcher sååå godt med de nye stolene, må jeg vel bare kapitulere og ønske de nye medlemmene i serien hjertelig velkommen.... Vil du se de orginale fargene, samt se litt mer av sortimentet? Les innlegget til den herlige bloggen til borghildpia.


Foruten gullfeiring har jeg fikset opp gjesterommet. Dette rommet har fungert som en ekstra bod siden vi flyttet inn, men det er jo i utgangspunktet nok boder i dette huset. Og gjester får man aldri nok av, -så nå står rommet klart til å ta i mot med åpne armer. Her også med den nye dusty yellow. Lovi'n it!! Florlette gardiner er fra Åhlèns, stolen er arvet fra tippoldemor og skapet er et oppusset kjært Ikea-skap som jeg aldri får meg til å kaste. :)

2 kommentarer:

Mona sa...

Ooooooh brune og lyseblå va jo skikkeli lækkert :)

Kansje æ å må kjøp... :)

Glæde oss te å test ut gjæsterommet snaaaart!!!

Elin K ♥ sa...

Liker den nye layouten din :-) Og de nye fargene er jo bare super lekre. Likte utrolig godt de lyseblå! Flott gjesterom, fin oppgradering siden sist :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails