onsdag 9. mars 2011

Mimrestund...Mens snøen laver ned og eneste typiske tegn til vår er lyn og torden,(ja, spenstig vær her i ettermiddag)
 så sitter jeg å mimrer litt i gamle bilder. Det er artig å bla tilbake i mappene og se hvor liten Lycke var for ett år siden. Disse bildene er fra påsken i fjor... Her ser jeg en liten baby som sov to ganger pr dag og som ikke hadde lært å gå ennå. I dag, ett år senere snakker hun som en foss og har lite problemer med å si enkelt-ord. Noen ganger smeller hun til med setninger og det setter meg helt ut. Skit, hun begynner å bli stor!

Dette var forresten en utrolig deilig påske, og jeg lengter til tørr terrasse og varmende sol i Bodø. Jeg gleder meg til Lycke får slikke på salte skjell fra straumen igjen og til far kommer hjem med den største torsken.

Så sitter jeg vel her til neste år, -med en treåring. Ser på mimrebildene fra i år og tenker tilbake på den lille jenta som ennå brukte bleie, tok formiddagslur og som sa atepatt til apekatt og hallabann til barnehagen...Så liten hun var da!


5 kommentarer:

Unknown sa...

Så koselig innlegg ♥ Huff ja, tiden bare flyr avgårde...
Satt og så på gamle bilder her om dagen jeg og, fra da mine var små;)
Nå er det 12 og 13 år, og jeg forstår ikke hvor tiden ble av... det går SÅÅÅ fort, så husk og nyte hver epoke;))

Fin dag!

Klem Line

Anonym sa...

Mimre mimre.....synes ikke det er lenge siden du skulle ha sisk på brødskiva (makrell i tomat) ;)
Ta vare på dagen i dag<3<3<3

Mormor

Elin K ♥ sa...

Det er disse glimtene fra hverdagen som er selve livet!

http://www.ninasskatter.blogspot.no sa...

For en nydelig blogg.Legger meg til som følger.Fikk helt vondt i hjertet det du skrev om lillegutten din.
Jeg mistet selv mamma da jeg var bitte liten så jeg vet godt hva sorg er.
Håper du har det fint.
Legger meg til som følger.
Klem

Anonym sa...

Så nydelige bilder og du har helt rett, alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet:)

Apropos det så tror jeg det er en gave en englemamma har, nemlig at de vet at alle de små og store tingene i hverdag er nettopp livet:)

God helg og god klem!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails