søndag 6. mars 2011

Tikk takk...


Det er åpenbart lakenskrekken som har slått inn i kveld... Jeg er trøtt og i grunn veldig klar for sengen, men det skulle vist være andre ting som var litt mer spennende. Jeg blir jo aldri helt fornøyd med lauouten på bloggen. Jeg har et klart bilde av hvordan den skal se ut, problemet er bare at jeg ikke er noen HTML-ekspert. Det vil bli endringer fremover! Uansett... -nå begynner det å bli sent på kveld og bare noen minutter til vi bikker mandag og ny uke.

I passende anledning viser jeg dere de nye Ora-klokkene fra Kähler. Nattinatt og sov godt!

1 kommentar:

Elin K ♥ sa...

Trøtt som en dupp, selv her jeg sitter. Laster inn bilder i øyeblikket, og det tok visst lenger tid enn jeg trodde..... Ingen av oss er vel noen drevne HTML eksperter, så det er bare å prøve seg frem, til slutt blir du nok fornøyd....

Lykke til.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails