fredag 10. april 2009

Da Lycke liten kom til verden...

...-falt noen viktige biter på plass. 1 april fikk vi for første gang oppleve det alle beskriver som verden største opplevelse. Og jeg kan bekrefte det med èn gang... -Største i universet. Et skrik så kraftig som en tornado. Og inni meg raste alle følelser som et jordskjelv. Innerst inne var jeg så forberedt på at kroppen min ikke ville levere noe så levende. Men der tok jeg feil. Den lille skapningen som kom ut fra magen og som ga fra seg de vakreste lydene, kom fra vår lille datter. Ei lita jente som var vår og som vi skulle få ta med oss hjem... Som vi skulle få gi alt hun trengte og mere til. Endelig har livet som praktiserende spedbarnsforeldre endelig begynt.Lycke er nå litt over èn uke gammel. Hun spiser god fra puppen, elsker å ligge på brystet til pappan sin og sover som en engel. Hun likner mye på Emil, men mest på seg selv. Eller kanskje mest på mamman sin???;)  En ting er sikkert...-hun er unik og selvsagt verdens vakreste (sett fra en helt nøytralt synsvinkel!) Vi nyter hver eneste time med vesla vår og er dypt forelsket. 

Kjære lille gutten min!

Nå har du blitt storebror. Verden minste storebror... Mamma tenker så mye på deg og gråter mange tårer i stillhet. Du blir aldri glemt midt oppi alt vi nå opplever med lillesøster. Du er her sammen med oss...-det kjenner jeg. Likevel savner jeg deg mer enn aldri før...Jeg skulle gitt alt i verden for å kunne fått gitt deg den samme kjærligheten vi får gi til Lycke. Jeg stryker deg varsomt med tankene mine hver kveld før jeg sovner,-håper du kan kjenne det, bitte lille gutten min. 

23 kommentarer:

adales verden sa...

felte en tåre og ønsker dere masse masse tillykke med jenta.
varm klem

Carpe Diem sa...

Gratulere med tulla;)
Sitter her med tårer i augene, du skriver eit sterkt innlegg.

Ha ei flott påskehelg;)

Klem.

Vibeke / Mammas Hus sa...

*gåsehud*

Gratulerer så masse med Lycke!!! :))) Kos dere masse.

Lycke; Velkommen til verden, lykke til videre på ferden - håper du får et flott liv!!

Emil; Gratulerer som storebror, pass på lillesøster fra der du er. :)

Anonym sa...

Kjære dere,

gratulerer så uendelig mye nok en gang med vesle Lycke:)

Så godt å høre at dere koser dere, det gjør vi her ute i havgapet også. At sorgen og gleden vandrer hånd i hånd er egentlig både lett og komplisert å forstå og leve med, tenker masse på dere:)

Klem fra Izabelle:)

Guro Ringheim Bakke sa...

Det er så godt, Camilla. Vi er mange som har senket skuldrene på deres vegne nå. Knuten er borte fra magen. Jeg GLEDER meg til å se dere, alle tre. Håper vi kan få det til snart.
Superglad i deg.
Klem fra Guro

Kristine sa...

Gratulerer så mye!
Så utrolig fint du skriver.

Anita sa...

Gratulere såååååå masse! Nå må dere nyte hvert øyeblikk! Klemmer fra Anita!

Linn's lykke sa...

gratulerer så mye med Lycke!!! Så heldig ei lita tulle som kommer til å få masse kjærlighet <3
*rørt*
Lykke til i den flotte tiden dere har forran dere :-) Mine er alt 3 mnd, tiden går så alt for fort...
:-)
KLEM!!!!

PillePalle sa...

Kjære Camilla!

Gratulerer så mye med den lille Lycke! Så fine ord du finner å beskrive følelsene dine! Jeg er helt rørt og gleder meg så mye at dere har Lycke endelig hos dere!
For en kjempedeilig påskegave :))

God påske ønsker Pillepalle

ANETTESHUS.COM sa...

Gratulerer sååå mye!!! Er så glad på deres vegne! Kos dere med det lille underet deres:) Nyt den slitsomme, men herlige småbarnstiden ...

Klem Anette:)

Anonym sa...

Gratulerer med Lycke! Hilsen en du ikke kjenner, men som gleder seg sammen med dere.

Anonym sa...

Gratulere så mye med veslejenta :)

Martemor sa...

Gratulerer så masse med den lille jenta. Og gratulerer til Emil som storebror.

Tussilago sa...

Gratulerer av hele mitt hjerte! Jeg og vi skulle gitt mye for å være i ditt sted nå..det finnes knapt noen større lykke vil jeg tro...men livet gir og livet tar, ulikt fordelt kanskje..men sikkert likevel ikke tilfeldig...Jeg unner deg denne lykken av hele hjertet!!

Bloggen din er er deilig sted å være...den gir gode påfyll;))

Tussilago
som ønsker deg og dine en fortsatt god påske her fra nord;)

LIVS LYST sa...

Gratulerer! Så nydelig bilde. Detalj av en bitte-liten menneskehånd. Herlig!

Så fint hus dere har. Kjempe fint!

Hilsen Ljo

tonemor sa...

Gratulerer så mye med lille Lycke. Kos dere MASSE:-)
Klem

Siv Elin sa...

Gratulerer så masse med det lille vidunderet. Storebror er nok så stolt der han er.. Og han vet nok at ingenting er forandret mellom dere. God klem og varme tanker fra meg...

Anonym sa...

GRATULERER! Ønsker dere alt godt i fremtiden.

Henriette

isabell sa...

Gratulerer så masse med den lille prinsessa, å for et vakkert navn :)
Jeg har ikke lagt noen komentar igjen her før, men jeg har fulgt bloggen din fast. Det er en sterk å følsom historie du har delt her. å jeg er så gla på deres vegne at dere får følt på lykken det er å ha fått et lite "nurk" sammen med dere.
Lykke til videre:)

Lilla sa...

Gratulerer!
Gleder meg med dere :)

Bea sa...

Hei Camilla

Gratulerer med den lille jenta. Jeg kjente tårene presse på når jeg leste at jenta deres hadde kommet til verden. Og at du/dere endelig kunne puste litt ut etter et meget tøft år. Kos deg masse med den lille prinsessa. :o)
Husk at du ikke skal ha dårlig samvittighet for den gleden du nå kjenner. Din lille prins vil nok at du skal være lykkelig. :o)

Klem fra Bea

www.hjertelig.blogg.no sa...

Kjære Fantastiske mamma:)
Gratulerer så mye - det er GODT å vite at alt har gått bra for dere denne gangen. Jeg satt med Tone 1. april da hun fikk meldingen om at Lycke var kommet til verden. DET var en HERLIG nyhet.

Jeg har tenkt mye på dere siden da og ØNSKER dere, alle tre, all LYKKE i framtiden!

Stor klem fra Hege

Gunhild sa...

Dette var sterkt å lese. Gratulerer så mye med vakre lille Lycke! For et fint navn. Jeg er glad du får oppleve det du gjør nå, men kan bare forestille meg at du går en dobbelt vei gjennom det hele... leste i siste innlegg at du nå ønsker å ha hver eneste dag som kommer. Det ønsker jeg deg også- nyt dagene, ta vare på øyeblikkene. med ønske om en god helg og en deilig vår :) klem fra Lavendelheimen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails