fredag 17. april 2009

Jeg og kalenderen....

Vi har blitt venner og begynt å samarbeide. De siste ni måneder har jeg slåss med tiden. For at den skulle haste forbi... Jeg så langt forbi dagene som jeg stod i og var smertefullt opptatt av å få klokken til å gå. Jeg klarte kun å fokusere på èn dag, som var Lyckes fødselsdag. Jeg så bare fremover uten fokus på nåtiden. Men i dag slo det meg...-Jeg ser ikke fremover lenger. Eller jo, det gjør jeg. Men ikke på samme måte. Jeg ser frem til 17 mai, til sommeren og til at jeg kan gå en lang, rask tur uten å kjenne noen noen tegn til overanstrengelse. Men kalenderen jobber ikke mot meg lenger. Ingen dager er for lange og ingen måneder har for mange dager. Jeg har rett og slett ingen tid å miste. Ingen dager jeg vil hoppe over eller minutter jeg vil at skal forsvinne. Jeg vil ha hver eneste dag. Nyte den dagen som er akkurat i dag og gjøre alt for at det blir den beste hittil. En befriende følelse!

Nå skal jeg nyte fredagen! God helg til alle sammen:)

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei!!
Gratulerer så mye med jenta!! :) Jeg har ikke vært på nett på en stund, så jeg oppdaget nyheten først nå. Så vidunderlig at det gikk godt, og at du nå har et mirkael i armene dine!! :)
Jeg har tenkt på deg og fulgt bloggen din med spenning... Kos deg masse med lille gullet ditt! :)
Klem

Anonym sa...

Det hørest flott ut :D Nå er det bare å slappe av og kose deg :)

Anonym sa...

Hei Camilla, dette innlegget ditt var så sterkt, utrolig vittig at vi nettopp har laget et innlegg om nesten det samme samtidig:)

Kose dere masse med lille Lycke;)

Klem fra Izabelle og Lillebror

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails