onsdag 15. april 2009

Skal du gifte deg?

Skal du gifte deg og er ute etter nye impulser? På Drømmedagen finner du en rekke spennende råd og tips om alt hva gjelder bryllup. Bryllupsbloggen er en relativt nyetablert blogg, men her er det virkelig mange spennende innlegg, selv for en som ennå ikke er fridd til...;)Jeg er nybakt mamma, lykkelig og forelsket. Her er hva jeg kunne skue på min første trilletur. Ingen tvil om at våren er her. Kong Vinter er i ferd med å svinne helt bort og fuglene plyster lystig kl 0500. Kvitringen harmonerer ganske godt med sultne småklynk fra den hvite sprinkelsengen. Det isblå lyset og den friske vårluften gjør det litt lettere å være disponibel gjennom hele natten. Vi går en deilig tid i møte...-og det er så godt å virkelig merke det i både kropp og sjel.

Om jeg er våryr? Tja...-helt sikkert. Og jeg er fortsatt IKKE fridd til. Ennå....
 


3 kommentarer:

C.G.T sa...

Underskriver her jeg :-)
Tusen takk, Camilla!

Maria ( Idekroken ) sa...

Å så vakkert! Helt nydelig ;)
Klem Maria fra Idekroken

Bea sa...

hihi


jeg går også å venter på et frieri ;o)
Men det artige er at samboern min har begynt å kjøpe inn konjak til bryllupet vårt.... hehe

tusen takk for tipset forresten. .o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails