mandag 20. april 2009

Se min kjole...


Ja, man skal tidlig krøkes! Allerede har vesle Lycke flere par sko enn mamman sin. Og aldri har jeg hatt så mange søte kjoler å velge i. Vi har fått så utrolig mye nydelig, og her er noen av mine favoritter. Kjolen og tøflene er hjemmelaget! Jepp, det er helt sant. Takket være to svært
kreative venninner;) Merk hjertet på kjolen;) 


Det er ingen hemmelighet at jeg elsker det nostalgiske. Og det er det visst mange som har har fått med seg... Disse lekre skoene er fra Zara og sengetøyet i lin er fra Shabby. Selv har jeg ikke fått anledning til å se hva Zara har å tilby av barnetøy, men ut i fra gavene vi har fått kan det tyde på at det finnes mye lekkert der. Andre barnebutikker jeg kan anbefale er Tante Pose på Egertorvet, Fru Lyng på Steen & Strøm og Liten Og Tøff i Markveien på Grunerløkka. Eller sjekk den fantastiske danske nettsiden Roselille.dk. Det er nok uten tvil min favoritt!:)Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails