fredag 10. juli 2009

Champagne gir meg hodebry!

Bobler har en lei tendens til å etterlate seg en bittersøt "takk for sist"-hilsen kl o600 Søndag morgen. Før all morroa synes det å helt klart være verdt det og man er over gjennomsnittet kampklar for tømmermenn som står klare til å banke hardt og intenst på hjernebarken.
Denne flasken har de siste dagene gitt meg hodepine. Den har gått meg hardt og brutalt på nervene... Et direkte irritasjonsmoment har den vært!

Nei, ikke fordi jeg har drukket champagne i ukesvis... Ikke smakt en dråpe faktisk! Saken er den at da jeg leste denne reportasjen i Klikk.no fikk jeg blod på tann. Denne flasken ville jeg bare ha, derfor tastet jeg meg inn på Vinmonopolets hjemmesider. Til min store glede hadde kun mitt lokale utsalg fem flasker igjen tross for at leverandøren var utsolgt. Forresten hadde også utsalget i Lillehammer èn igjen...

Jeg hev meg i bilen og reiste av sted, men da jeg ankom polet og nærmet meg hylla med det store champagne-kuppet stod det "UTSOLGT"på hylla! Og der for første gang følte jeg meg bakfull før jeg i det hele tatt hadde fått smake på varene...Jeg ble sur, grinete og rett og slett litt muggen.

Den var selvsagt den beste... Dessuten var den er satt ned til langt under dens opprinnelige pris.
Ja, for vet du at det er tilbud på Vinmonopolet hver måned? Det kan du lese mer om her.

da satt jeg meg i bilen og dro til Lillehammer!

(Nei, nå dro jeg den litt vel langt...-men jeg dro tomhendt hjem igjen!)

1 kommentar:

Olstad sa...

Takker for tipset om tilbudslisten til polet. Det var ikke jeg klar over. Nå skal jeg jammen følge litt ekstra med.

Håper du har det fint.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails