mandag 27. juli 2009

Hvem sa at PARTYTELT var harry?

Da er det store kalaset vel overstått og jeg må få si meg svært fornøyd!
Tross for et noe ustabilt vær var det ingenting å utsette på. Vi valgte å kjøpe partytelt til den store dagen og jeg tror det må være årets beste kjøp! Er du interessert, klikk deg inn her! Teltet heter Tito og er 4x6 meter. Det er vanntett og virker veldig stabilt.

Videre valgte vi å leie bord og stoler fra Partyplanner. Tusen takk til Lise for en fantastisk service! Du gjorde dette veldig mye enklere for oss:) Og stolene var så gode å sitte på at sistemann dro hjem 0430! Blomstene er fra den lokale blomsterbutikken. Strå var ingen dum idè likevel...

Det ble servert reker fra fiskebåten i Drøbak, levende musikk ble fremført av fantastisk gode venner som også er proffesjonelle musikere. Stemningen ble forøvrig levert av Ikea i form av duftlys, varmen av en omtenksom sjel i form av vifteovner og det hele resulterte i en uforglemmelig aften takket være samtlige inviterte!! Takk skal dere alle sammen ha:)

Og til slutt: Takk til alle gode naboer som holdt ut med oss frem til morgenkvisten og som tipset om å servere varm suppe som nattmat. Det ble en suksess!:)

4 kommentarer:

Hilde sa...

Jeg synes det ser utrolig lekkert ut:)

Anonym sa...

Så flott! Koselig meg hageparty. Var nettopp i hageparty, det fungere jo aå bra når man har partytelt :)

Dancover sa...

Utroligt dejligt at læse at i har fået så fin fest i et partytelt

Venlig hilsen
Dancovershop.com

Dancover sa...

Godt at læse at det er trendy at holde kalas i et partytelt! Flotte billeder også.
Venlig hilsen
Dancover

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails