mandag 6. juli 2009

Et lite touch av Provence!

Sommerferien i år skal tilbringes i vårt kjære hjemland. Med en "bitteliten" en har vi valgt å vente med utenlandsreise til over nyttår. Men jeg kjenner likevel at reiselysten verker litt. Det er lenge siden jeg har stresset meg svett på tax free, fnyst av flymaten og klappet med hendene ved landing...-Og for å være pinlig ærlig så savner jeg det!!

Aldri har jeg vært i Italia, ei heller Frankrike. Likevel vet jeg at jeg ville elsket det. Jeg har jo vært i Paris, men jeg har ikke opplevd Frankriket sånn på ordentlig. Jeg vil se ut over lavendelmarkene, smake på hvitt, rødt og bobler på en ekte vingård. Jeg vil få servert espresso, Mascarpone og Parmagiano Reggiano til alt jeg bestiller og jeg vil valse rundt i trange gater med små delikatesse og spesialforretninger .

Med bena godt plantet på norsk jord lar jeg tankene på sveve høyt og luftig...-ja, helt til sydligere deler av Europa. Urter, såpe fra Durance, hjemmelagte tomatsalater med mozarella og basilikum sender mine mentale deler rett til Provance. Og i år for det holde for meg!

For dere som planlegger tur til Italia og Frankrike:

2 kommentarer:

Gunhild sa...

Da drømmer jeg litt med deg :) Blir hjemmeferie her også i år... men dagdrømmer stadig hehe. Tusen takk for linker, de skal sjekkes ut! Så nyter jeg lavendel i hagen og Durance såpe i heimen her også ;) Med ønske om gode sommerdager til dere alle. klem fra Lavendelheimen.

Maliva`s verden sa...

Ja jeg er der du er,nå nyter jeg faktisk bare å følge med på Tour de France..hvor gutta sliter på sykkelen,mens jeg nyter lanskapet de sykler gjennom.Ekstra gøy er det å se flere kjente steder vi har vært.Kan anbefales.Proffite de la vie:O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails