lørdag 18. april 2009

Det finnes en hage...

...som trenger en real facelift etter flere måneder med snø og kulde. Men hvor skal man begynne? Luke i bedd? Rake løv? Klippe hekk? Beskjære frukt-trær? Plante neste års løker? Det er jammen meg  mye å ta tak i når man har skaffet seg 1,2 mål med hageflekk. Forløpig er jeg kun på planleggingstadiet, med rompa godt plantet i sofan, en pc i fanget og en kopp amme-te i hånden. Mye mer komfortabelt gitt. Ps. til alle dere som ønsker dere rotting i år. Ikea har!!



Håper disse bildene gir deg inspirasjon til å sette i gang, hvis du synes det er bittelitt tungt å komme seg opp av startsgropa. Jeg kjenner i allefall at det begynner å klø i fingrene. Hvem vil vel ikke servere croissanter og hjemmelaget lemoncurd i en deilig hage full av de lekreste blomster. Sitte på en nymalt trapp og nyte en varm latte. Henge ut dynene på en lørdag morgen for så å ta dem inn igjen etter solnedgang og kjenne at den friske sommerduften har satt seg godt inn i fibrene. Se ut over hagen sin og tenke: Så flink jeg har vært!!


(Martha Stewart)


(Martha Stewart)


(Martha Stewart)


(Martha Stewart)


(Martha Stewart)

2 kommentarer:

Monica sa...

Disse flotte bildene det er en slik hage jeg drømmer om men ikke har desverre ...Du får ha en fin kveld vidre ,,,kjempefin blogg du har...

Photo-Me-Life sa...

Tiner masse her nå å det skal det bare fortsette med. Vi er jo tross alt snart i Mai mnd:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails